Jonge hackers verdienen veel geld met gestolen Fortnite-accountsOp verkoopsites zoals Marktplaats worden voor veel geld Fortnite-accounts aangeboden, met daarin bijvoorbeeld veel skins en dansjes. Een journalist van de Engelse televisiezender de BBC ontdekte een groot illegaal netwerk van vaak jonge hackers.

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook vinden op:
Instagram:
Site:…

46 Comments

 1. zo gaat het niet eens, je gaat keywords en proxys zo maak je combos en dan doe je die in checker en dan check je je gaat ze niet 1 voor 1 invujllen dat duurt 100 jaar

 2. dit is geen hacken smh dit is gwn accounts via via verkopen

 3. Je kan het wel terug krijgen…. je moet gewoon epicgames een bericht sturen en bewijs hebben dat van jou is

 4. Het is makkelijk om te hacken gewoon paar programmas en klaar lmao

 5. Mijn fortnite account is woensdag 13 mei gehackt en ik kan niet meer inloggen, degene die dit heeft gedaan wil ik zo snel mogelijk spreken ik wil mijn account zo snel mogelijk terug want ik heb er heel veel geld in gestoken en heel veel tijd

 6. Ik weet zelf ook hoe dit doet, alleen ik doe het andersom, ik hack de account terug, in plaats van dat ik hem hack voor verkoop.

 7. Mijn acc is al 2 keer gehackt omdat ik altijd hetzelfde wachtwoord gebruikte

 8. Lol hackers je kan dit geen hacks noemen wat ze gwn doen is passwords en e-mails kopen en dan laten ze bots dat lijstje met all die accounts invoeren in een paar minuten en die verkopen ze echt makkelijk

  Check effe of je e-mail ook is geleaked op Haveibeenpwnd

 9. echt jeugdjournaal alleen het wachtwoord veranderen werkt niet ze veranderen ook het email anders kan de eigenaar van het acc gwn ze wachtwoord terug veranderen

 10. Het is heel makkelijk als je een uurtje wacht heb je ongeveer 100 accounts met een totale waarde van 7k

 11. Er klopt niks van als iemand jouw wachtwoord veranderd kan je je wachtwoord resetten door op forgot password te drukken

 12. Ik ben eigenaar van een grote alts`/account store het levert echt niet veel op. max 3k per maand winst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *